“Prekleti policaji”
Objavljeno 27.03.2008 v The dark side... & miks | Komentiranje omogočeno

Tako se je zadnjič hudoval nek gospod. In kar ni mogel nehat. Brezveze, da so mu odvzeli vozniško dovoljenje. Sedaj se mora s kolesom vozit. Kar ni in ni mogel odnehat.

Nisi rabil 5 minut pogovora z njim, da ti je postalo jasno kako zelo rad pogleda v kozarec. Pravzaprav sem sklepal, kaj je botrovalo odvzemu. A ker ni in ni nehal z godrnjanjem, sem vseeno postavil, pravzaprav retorično vprašanje.

Napihal sem“, je odmahnil z roko.

No, v tem primeru, pa jim dam prav. Kaj se pa imajo pijanci po cestah vozit” , sem odvrnil.

Morali bi videti izraz na njegovem obrazu. Revež je potreboval podporo in udrihanje čez može v modrem, jaz pa mu takole vrnem! Še besedice ni spustil. Samo debelo je pogledal ter odšel.

Kolegica mi je rekla, da sem si preveč upal. Z njim, da ni dobro češenj zobat.

K vragu. Na ku… mi gredo taki tipi. Odkar imam družino in otroke sem postal na take idiote res alergičen. Kar ne upam si predstavljat, da se mi kateri izmed pijancev v avto  zabije. Ali povozi otroka na prehodu, kot je bil to nedavno primer v Zagrebu.

Vsem bi jim odvzel vozniško dovoljenje ter ga nikoli vrnil. Ob nesreči s smrtnim izidom pa za 30-let v čuzo.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

Slavko pravi, 1.04.2008 ob 19:48

Lahko je vesel da so mu odvzeli vozniško ion če drugega ne bo morda še vzljubil bicikel , kar mu bo brez dvoma bolje delo. Sicer bi pa jaz takim prepovedal delati na novo vozniško še za nekaj let , kajti še vedno bo tudi kasneje potencialno nevarna osebnost na cestah.Torej za nekaj let bi ga morali umakniti iz cest .

Mimogrede ravno danes popoldan se je v Kranju zgodila huda nesreča kjer so umrli kar trije ljudje. Baje dva na motorju in šoper avtomobila ki naj bi izsilil motorista ! Skratka sezona pokolov na naših cestah se očitno začenja.. :( (

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave