EP 2008
Objavljeno 21.06.2008 v The dark side... | Komentiranje omogočeno

Včerajšnja tekma med Hrvaško in Turčijo je bila prva, ki sem jo gledal. Vsaj Hrvati niso zmagali. Drugače bi mi bilo žal porabljenega časa. Pa ni bilo vedno tako. Spomnim se prejšnjih svetovnih in evropskih prvenstev. Redko katero tekmo sem zamudil. Leta 84 sem bil v Baški, v šoli v naravi. Svetovno prvenstvo v Mehiki. S kakšnim žarom smo spremljali tekme! Leta 1994 sem zameril bratrancu. Tip je res pogledal vsako tekmo. Sam sem junija imel zaključne izpite, pa potem sprejemne za faks. Skratka bolj malo časa za nogomet. Izbiral sem tiste, ki jih bom gledal.

Nasploh je težava teh prvenstev, da se odvijajo junija. Vedno se končuje šola, ali pa se na faksu začno izpiti. Kako sem si želel konca tega. Vedno sem si predstavljal, da enkrat, ko bom v službi, bom pa pogledal vsako tekmo.

A ljudje se spreminjamo.  Nogomet mi ni več tako zanimiv. Najprej sem nehal spremljati klubsko sceno, nato tekme naše reprezentance, sedaj pa še prvenstvi.

 A tudi danes sem Ruse in Nizozemce malce pogledal. Izgleda kar zanimivo, favoriti izgubljajo po tekočem traku. Verjetno bom odslej večino tekem pogledal. No, vsaj finale.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

Slavko pravi, 22.06.2008 ob 18:43

Njah sej jest tut ne gledam vse po vrsti ,ker pač ni toliko časa . Toda glavna prvenstva še vedno rad pogledam . Sicer jasno ne vseh tekem , toda sedaj ko gre na izpadanje moram reči da je prav zanimivo . Moram tudi reči da so bili moji favoriti poleg Nemcev prav Hrvati , in moram reči da mi jih je kar malo žal , ker so na tak način izpustili iz rok sanjsko priložnost . Res pa je da jih je malo nesla tudi njihova ( vzvišenost/arogantnost ) , toda kot smo videli so dočakali hladen tuš . Ja kot vidimo ta tekma je živ dokaz , da se tekme igraj odo zadnjih sekund . In Turki se tega zavedajo . Upam da bodo po mojih predvidevanjih Nemci osvojili prvenstvo , ali pa Rusi , ki so zame res veliko presenečenje . Kaj so počeli včeraj z Nizozemci , to je smešno . Nizozemski vratar je pa brani lkljub dvema zadetkoma , naravnost sanjsko . Sicer pa danes znajo izgubiti še Italijani …

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave