Odločitev
Objavljeno 5.07.2008 v Dirkači F1 & Pogled od zunaj & miks | Komentiranje omogočeno

Ko imaš že nekaj let za sabo, vsaj dve desetletji ali več, potem si bil že večkrat v takem položaju. Na razpotju. V točki življenja, ko sprejmeš odločitev, ki pelje po zelo drugačni poti kot alternativa. Nikoli ne izveš, katera bi bila boljša, veš pa zagotovo, da sta si zelo različni.

Kje nadaljevati s šolanjem? Na kateri faks se vpisati? Katero službo izbrati? Se poročiti s punco? Ustvariti družino?  …

To je le nekaj. Mojih seveda. So trenutki, ko se vprašam, kako bi bilo če… A nikoli ne obžalujem. Si ne dopustim.

Če jih imamo navadni ljudje, kako jih ne bi imeli tudi vozniki F1. In eden izmed njih je Mark. Pred sezono 2005 je tehtal med dvema moštvoma: Williams in Renault. Njegov manager, Flavio, ga je prepričeval za Francoze. Mark se je odločil za Angleže.

“Teh prvih 6 ali 7 mesecev pri Williamsu je bilo verjetno najhujših v moji celotni karieri. Posebej hudo mi je bilo, ko sem videl zmagati Fisica v Avstraliji. Premišljeval sem, zakaj za vraga nisem poslušal Flavia?”

Mark se je s to zamujeno priložnostjo sprijaznil. Kaj mu pa drugega preostane? Dejstvo je, da če bi leta 2005 postal moštveni kolega Fernanda, bi njegov življenjepis izgledal sigurno bolj bogato. Vsaj kar se zmag tiče.

A tega nikoli ne bomo izvedeli. Morebiti bi ga Španec zasenčil še bolj kot je Rimljana in Marka sedaj v F1 več ne bi bilo? Verjetno se s tem tolaži. A se kar ne morem izogniti špekulaciji, morebiti je tudi sam na to pomislil.

Kaj, če bi bil v tem dvoboju on dominantnejši?

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

salo pravi, 13.07.2008 ob 00:43

pomojem renault nebi dopustil webbru premagati alonsa…a bi sigurno bila boljša izbira, škoda. še vedno srčno upam da bo kmalu v vrhunskem moštvu, ker dokazuje kako izjemen voznik jee

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave