VN Evrope – Valencia
Objavljeno 25.08.2008 v Sezona F1 2008 | Komentiranje omogočeno

vn-evrope_3.jpgvn-evrope_1.jpg vn-evrope_2.jpg

Pa smo jo dočakali, prvo izmed dveh letos ter po letu 2006 spet novo dirkališče. Poleg tega gre za, sicer precej hitro, ulično dirkališče. Na žalost pa sam prenos, razen nekaj posnetkov lepih deklet, posebne zanimivosti ni prinesel. Tako si vsaj nisem moral preveč očitat, da po ne vem koliko časa tokrat nisem spremljal dirke (časovno) v živo.

Kot rečeno, bolj kot ne dolčas. Še toliko bolj za Alonsove navijače, saj ga je Nakajima že po nekaj metrih poslal v bokse na prisilni počitek. Verjetno niso zaradi tega Lewisa nagradili z žvižgi, ko je prejemal pokal? Teh nogometnih navijačev ne maram, prav zares ne. Zato me zelo žalosti, da tako (ne)obnašanje čedalje pogosteje spremljamo tudi na dirkah F1. A se ljudje čedalje bolj poneumljajo? A bo šla evolucija po Gaussovi krivulji?!

Dirke pa ni dokončal niti preostali izmed prvakov. Kimi je namreč svoj dirkalnik, podobno kot Felipe na Madžarskem, parkiral pred komandnim pultom, na katerem je tokrat sedel tudi Michael. Še prej je Kimi tudi spregledal rdečo na “liziki” ter s seboj odpeljal mehanika. Čeravno je za to prevzel krivdo, se o razlogih ni izjasnil. Sam sumim pogled na katero izmed prej omenjenih lepotic.

Felipe je tako tokrat celotno dirko uspešno zaključil ter se s tem zavihtel na drugo mesto v skupni razvrstitvi. S tem, predvsem glede na formo, ki jo izkazuje, predstavlja nevarnega nasprotnika pri boju za naslov. Posebej, v kolikor do konca ne bomo gledali deževnih dirk.

In še napoved?

Spa bo verjetno Kimijev. Lewis, upam da bo na stopničkah.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

Luka pravi, 25.08.2008 ob 17:34

Upam tudi jaz.

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave