Strici so mi povedali…
Objavljeno 17.09.2008 v Strici so mi povedali | Komentiranje omogočeno

Blog je nastal izključno zaradi moje “ljubezni” do formule. Čeprav sem do sedaj v nekaj objavah nakazal, da obstaja druga stran, pa se odkrivanju svojega zasebnega življenja precej izogibam. Kaj pa vem, imam pač nek zadržek pred razgaljanjem sebe ter družine na spletu.

Kljub tej sramežljivosti sem uspel do sedaj tančico tu in tam le malce odstreti. A za kaj več mi dejansko ni. Ne vem, morebiti bom v prihodnje postal bolj pogumen?

Poleg tega se že kar nekaj časa poigravam v idejo o uvrstitvi dodatnih tem na ta blog. V primeru mojega profesionalnega dela bom verjetno odprl nov blog, v primeru nostalgičnih prebliskov, pa bom te uvrstil prav v to, novoodprto temo.

V življenju se nam pač naberejo zgodbe, ki bi jih bilo škoda pozabiti. Naša pot se prekriža s potjo drugih ljudi, katera nekaterih se je že končala. In zgodbe slednjih živijo le še v naših, vse bolj bledečih, spominih.

Pa ne samo to. Dodal bom verjetno tudi kak utrinek pokrajine. Tudi ta se namreč nezadržno spreminja, da načina življenja sploh ne omenjam. Ravno zato mi je kar žal, da nisem imel kamere deset, dvajset let nazaj. Že ko gledam pet let stare posnetke me določene spremembe prav prevzamejo. Poleg tega me presune, kaj vse smo ljudje sposobni pozabiti.

Kdaj bo torej prva objava v tej temi? Upam, da čimprej.

Volja namreč obstaja, problem je edino s četrto dimenzijo. ;)

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave