Božja šiba
Objavljeno 6.10.2008 v Pogled od zunaj & miks | Komentiranje omogočeno

Stari ljudje so znali reči: “Božji mlini res počasi meljejo, a na koncu vse zmeljejo.”

Kaj pa vem, po VN Singapurja sem nekako dobil občutek, da bi lahko dobili potrditev tega. Če se spomnimo, nekaj dni pred dirko je FIA zavrnila McLarnov ugovor na razsodbo dirke za VN Belgije, na naslednji dirki pa potem Felipe vrne Lewisu 6 ukradenih točk. Ne pet, ne sedem, ampak točno šest! Res zanimivo naključje.

Razplet, podoben lanskoletnemu ob koncu sezone, ko je McLaren skoraj dobesedno v zadnjem krogu izgubil obe prvenstvi. Tudi takrat bi lahko zagovarjali poseg božje roke ter uveljavitev pravice. Ampak takrat res skorajda pet pred dvanajsto.

Zdaj samo ne vem točno, kaj je bil Kimi dolžan, da je zadnjo dirko končal v ograji ter kdaj bo moral Lewis plačati za kandsko torpendiranje slednjega?

Morebiti že na naslednji dirki na Japonskem. Če se to zgodi, namreč Kimijeva zmaga ter Lewisova ničla, potem me bo pa začelo zelo skrbeti. Razlika med njima, dve dirki pred koncem, bo bila namreč “le” sedemnajst točk. Dodal sem le zato, ker je to Kimi že enkrat uspel izničiti. Glede na Lewisove grehe mu, z božjo pomočjo, morebiti uspe znova?!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave