VN Brazilije
Objavljeno 2.11.2008 v Sezona F1 2008 | Komentiranje omogočeno

115127.jpg

Lewis - prvak 2008

 

Moram priznati, da sem bil do danes mnenja, da je bil lanskoletni razplet prvenstva vrhunec mogočega. Potem pa tole! Še nekaj ur zatem se ne morem načuditi!

Ob vsem tem dogajanju lahko le rečem, da se vse bolj boljim, da “živim” v matrici. Kajti takega razpleta pa res ne. Ali pa, da pritrdim Felipeju o tem, da je taka pač usoda, torej nekakšen božji dotik.

Ča kdaj, mi je tokrat zastalo srce. Ob Vettlovem prehitevanju Lewisa. Še sedaj ne razumem kako sem preživel do zamaha kariraste zastave. Dobro, da nisem spremljal po POP TV, saj bi me Ališič verjetno uničil. Resda tudi Hrvata nista takoj dojela kaj se je zgodilo in seveda tudi sam z njima.

Kaj reči o naslovu? Veselim se ga, a z mešanimi čustvi. Malce sem jezen, na Lewisa, na ekipo… Tokraten pristop je bil obratnosorazmeren lanskemu, a kaj kmalu bi se lahko končal podobno porazno. Sicer pristop razumem in ga odobravam, a hkrati ne vem zakaj niso Heikkija spustili na start na hlapih. Glede na možnost dežja bi bila to vsekakor dobra odločitev. Če ne drugo, bi McLaren pred Felipejem slednjega znal zmesti.

No kakor koli, Lewisu vsaj ne more nihče očitati pomoči moštvenega kolega.

Mi je pa kar malce žal Felipeja ter njegove družine. Da v nekaj trenutkih letiš v občutkih in nato tako padeš. Grozno.

Skratka fantastičen zaključek sezone. Podobno temu verjetno dolgo ne bomo spremljali, če sploh kdaj.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

Slavko pravi, 3.11.2008 ob 15:59

No seveda pa čestitke tudi iz moje strani, za ta osvojeni naslov. Kar se tiče mene ga je osvojil zasluženo, saj je imel manj težav z dirkalnikom kot Massa, poleg vsega so ga še pri Ferrariju nekaj dirk nazaj pošteno lomili. Seveda si pa prav ugotovil, da je Lewis včeraj stežka obranil prednost pred Masso, toda to sedaj niti ni več pomembno.

Aja pa mimogrede, pred kratkim sem se razpisal o Hamiltonu.
http://www.slavko.mojforum.si/slavko-about419.html

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave