Američani
Objavljeno 13.02.2009 v Moštva F1 | Komentiranje omogočeno

No, končno so se tudi Američani odločili, da bodo vstopili v F1. Idejo pozdravljam, posebej v luči trenutne situacije, ko trepetamo za obstoj tudi nekdaj izjemno dobro stoječih ekip. Poleg tega če kdo, potem sigurno Američani znajo narediti šov. Boljša dostopnost je že ena takih prvih obljub.

Ob tej novici mi je kaj kmalu prišlo na misel, da bi se znala v moštvu najti tudi ženska. V mislih imam vsaj najbolj znano – Danico Patrick. Kar bi nedvomno izjemno popestrilo dogajanje znotraj tega cirkusa.

Poleg tega pa bo izgleda v moštvu določeno vlogo dobil tudi Hrvat. Vsekakor še ena zanimivih novic. Sicer za samozavest Slovencev ne toliko dobrodošla, a morebiti bomo tudi tako imeli mi kaj več od tega. Sicer imajo slednji nekaj želez v ognju, a dvomim, da bi lahko prišlo tako daleč. Američane bojo verjetno želeli voziti s svojima rojakoma. Glede na zadnji Bergerjev intervju dvomim na angažiranje zadnjega Američana v F1 (Scott Speed).

Jacques pa je Kanadčan, tako da trenutno ne morem špekulirat o imenih, čeravno bi bilo dobro, da je v moštvu vsaj eden izkušen dirkač. Ciljam na izkušnje v F1.

Sicer pa je zgodba še vseeno predaleč, da bi razpredal o imenih. Novica o novem vstopu je vsekakor enkratna!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave