Luči se ugašajo!
Objavljeno 22.03.2009 v Sezona F1 2009 | Komentiranje omogočeno

Končno! Pomlad je tu! Trenutek resnice?!
Ja, zna biti, da ne bo prijeten. Za tiste, ki (ne)posredno navijamo za srebrne.

Testiranja nikoli ne pokažejo popolne slike. Resda gre za nekakšno ogledalo, a je daleč od tistega iz pravljice o Sneguljčici. Vedno namreč kaže bolj ali manj izmaličeno sliko. A vseeno se nikakor ne morem spomniti zime, ko bi recimo določeno moštvo bistveno odstopalo spredaj ali zadaj, nato pa na prvi dirki doseglo diametralno nasproten čas. In to je tudi razlog, zakaj “trepetam” v pričakovanju prve dirke.

Strahove je podkrepila podrobnejša analiza časov testiranj, kakor tudi priznanja vodstva McLarna, o ne prav blesteči formi. Kaže torej, da tokrat ne bo nič z ubranitvijo naslova, kaj šele z osvojitvijo konstruktorskega. Pravzaprav izgledajo zadeve tako slabo, da se bojim celo težav pri osvajanju točk.

Zaradi tega imam občutek deja vu, v resda malce drugačni sliki. Ciljam na sezono 97. Čeravno, vsaj rezultatsko se, na žalost, kaj lahko zgodi. No, v tem primeru upam vsaj na čimveč dežnih dirk.

Če pogledam na drug del razpredelnice, pa me bolj kot (ne)forma McLarna preseneča sijajna forma Brawn GP. A so res tako močni? Upam da, saj jim privoščim.

Le nekaj dni in odgovor bo znan. So srebrni res tako slabi in so bivši Japonci res tako močni? Če že mora biti, potem naj bosta obadva odgovora pozitivna.

Sam bom dirke vsekakor spremljal. Če sem jih leta 1997 ter 2006, potem bom tudi tokrat!

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave