Prvak 2009
Objavljeno 26.03.2009 v Sezona F1 2009 | Komentiranje omogočeno

Naj povem, da se tega pisanja lotevam popolnoma trezen in nikakor pod vplivom katere izmed psihotropnih substanc. Toliko, v začudenje tistim, ki take špekulacije zavračajo, kot tistim, ki jih bo napoved (milo rečeno) presenetila.

Seveda se zavedam, da so možnosti za pravilno napoved izjemno majhne. Brez najmanjše skromnosti bi lahko dejal, da malce večje, kot če bi denimo svojemu najmanjšemu izmed otrok (še ne hodi) pokazal plakat z dirkači ter mu omogočil podobno nalogo.

Kljub temu bom poskusil, bolj zaradi šale, zajebancije. Četudi se dogodi čudež in zadanem, si nikakor ne morem pripisovati večjih zaslug, kot pa navadni gemblerski sreči.

Prvak torej. Pravzaprav kolebam. Na srečo med dvema. Bom pa dal prednost starejšemu. Ker je že večkrat zmagal in je vozil ob serijskem zmagovalcu. Ni vrag, da se ga ne bi kaj prijelo!

Rubens torej!

Zakaj?

Nekako se ne morem otresti občutka, da je ex-Hondi uspelo narediti dirkalnik, ki je za razred boljši od ostalih. Saj jih bodo ujeli. A takrat bo že prepozno.

Vem, da so rezultati testiranj zelo nemerodajni. A tak naskok, praktično vsak dan, se mi zdi enostavno prevelik, da bi se ga smelo zanemariti.

Tudi v špekulacije o načinu pridobivanja sponzorjev ne verjamem. Mislim, da Ross ni tak norc, da ne bi vedel, da potencialni sponzorji čakajo na dirke. Posebej v teh razmerah so se gemblerji poskrili.

Razen mene! ;)

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

slavko pravi, 28.03.2009 ob 23:58

Pozdravljen

Zadnje čase sem si tudi jaz privoščil šale na njegov račun, in predvsem o tem da je kandidat za naslov. :) Toda čeprav še vedno dvomim, da bo moštvo Brawn skozi celo sezono tako konstantno dobero, je po novem prav vse mogoče. Ta trenutek res nebi znal napovedati, kdo ima največ šans za naslov, toda če to po nekem čudežu uspe Rubensu, potem se mu lahko le klanjam.

Vsekakor pa držim pesti za Kimija, pa če mu bo na koncu uspelo ali ne. No če pa že Kimiju ne naj pa Massa pobere naslov, pa čeprav sem bil do lani mnenja da Massa ni dirkač za osvajanje naslovov. Toda čeprav lani ni osvojil naslova, lahko sedaj kar rečem da ga je sposoben osvojiti.

Seveda pod pogojem da bo tisti jajc od semoforja, deloval brezhibno.

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave