Spremljati ali ne spremljati?
Objavljeno 2.04.2009 v Pogled od zunaj | Komentiranje omogočeno

To je zdaj vprašanje!

 Vprašanje, za katerega sem upal, da se ne bo nikoli zastavilo. Kajti F1 spremljam že od leta ´94. Vmes sem gledal dirke kljub temu, da je bil moj favorit daleč zadaj. Dirke sem spremljal, čeprav nisem za nikogar navijal.

Zakaj sedaj to?

Zaradi FIA. Ker gledam dirko in vidim ljudi na odru za zmagovalce, potem pa drug dan izvem (ali prej), da nisem videl pravih ljudi, polivajočih se s šampanjcem! Kako?! FIA si dela blamažo, kot sta jo uprizarjala Michael in Rubens leta 2002 v Avstriji.

Seveda bom naslednjo dirko še gledal. S tem “izbruhom” pretiravam. A če se bo ta praksa nadaljevala utegne ta Hamletova dilema postati še kako aktualna.

Zato si želim, da se taka praksa preneha. Nič več spreminjanja rezultatov po dirki. Če kdo naredi kaj narobe naj ga kaznujejo med dirko. Po končani dirki za nazaj ne! Če si kdo zasluži kazen naj ga kaznujejo, še strožje, a na naslednji(h) dirki(ah). Rezultatov za nazaj naj nikar ne spreminjajo.

Prav tako me moti kazen za praktično vsak dotik med bolidi. Saj se dirkači več ne bojo upali prehitevat? Zakaj bi potem sploh gledali dirke?

Resno, zakaj?

  • Share/Bookmark
 

1 komentar

mugabesi pravi, 2.04.2009 ob 16:40

Aja. Jaz formulo spremljam že od 1972, pa nikoli si nisem zastavil takega vprašanja. Enostavno gledam.

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave