Razočaran
Objavljeno 3.04.2009 v Lewis Hamilton | Komentiranje omogočeno

Vzel sem si nekaj časa. Saj je dobro dobiti čim več informacij. Posebej ob takih primerih.

Do kakšnega zaključka sem prišel? Hm? Nič kaj vzpodbudnega.

Lewisovo početje vsekakor obsojam. Čeravno morebiti ne nosi toliko krivde, kot mu jo nekateri obešajo.

Nekako sem prišel do zaključka, da je moral biti David Ryan tisti, ki mu je dejal, naj Jarnu vrne pozicijo. Kot se je izkazalo je šlo za napačno odločitev, ki bi, če bi bila komisarjem razkrita verjetno Lewisa obdržala na četrtem mestu. Z zanikanjem tega ukaza si je torej Ryan enostavno želel rešiti kožo.

A kot rečeno, to ne spremeni dejstva, da je tudi Lewis sodeloval pri tem prikrivanju resnice. Fant bi enostavno moral poslušati svojo vest in se temu upreti.

Razočaran sem. In jezen.

Zelo!

V tem trenutku me je sram, da navijam zanj.

  • Share/Bookmark
 

6 komentarjev

Polnočna bralka pravi, 4.04.2009 ob 00:35

Get a life, buček! Normalno je, da te nekaj zanima, pa da rad gledaš formulo, ampak da se osebno tako močno razburjaš zaradi neumnih pripetlajev v tem športu, je pa potrata časa. Oni služijo blazne pare, ti pa od tega nič nimaš, razen da buljiš v ekran. Naj se o tem prepirajo novinarji in strokovnjaki, ki s tem služijo kruhek, ne pa ti. Naj ti bo to zabava(zato pa je formula, kajne?), ne pa da se tako sekiraš. Kaj boš spremenil, če boš slabe volje?
Podoben si nezadovoljnim noliferjem, ki berejo trače in se pričkajo po netu zaradi ljudi, ki jih sploh ne poznajo.
Seveda, ko berem tvoj opis, mi je jasno, da me boš imel za kretena, me boš poslal v pizdo mater, mi rekel, zakaj sploh berem to,… Jaz sem bila kot najstnica nora na Bitle, pa seksi starejše igralce, pa sem to prerasla. Nezrel si in žal mi je, da sem po naključju šla to brat, ko sem prišla za hec na blogos. Prekleti F1 zadrogiranec! Na Oprah takele smotane desce objokujejo nesrečne in razočarane žene, ki še komaj prenašajo, da ima tip raje avtomobilčke kot pa njih in otroke. He, he, same so si krive (hudičevski nasmeh).

Salo pravi, 4.04.2009 ob 08:30

Zelo lepo da priznaš njegovo napako. Mnogo njegovih navijačev ne bi ;)

slavko pravi, 4.04.2009 ob 14:07

Adelaide94. Čeprav je očitno lagal, mu lahko deloma šteješ v dobro, da je še mlad in predvsem naiven. Sicer sem ga tudi jaz do včerajšnje izpovedi imel za velikega lažnivca, toda sedaj sem rahlo spremenil svoje mnenje. Ni prvič in ne zadnjič, da iz boxsev zavajajo namerno dirkača med dirko, in on jih je pač poslušal.

Če se je pa česa naučil iz vsega tega dogajanja, se bo pa videlo do konca sezone.

adelaide94

adelaide94 pravi, 7.04.2009 ob 07:48

Polnočna bralka – mi je žal, da si morala to brati. Sicer ne vem od kod ti ideja, da se pretirano razburjam. Dobro, F1 je res del mojega življenja, a dealeč od tega, da bi bil na prvem mestu, ali celo pred otroki, ženo! Za Oprah pravzaprav ne bi vedel, mislim, da sem jo zadnjič gledal, pa ne celo sezono kako desetletje nazaj.
Beatli, prerasla? Haloo!? Zakaj bi kdo moral prerasti Beatle, pa Dooorse, pa Stonse, ali, bog ne daj, Floyde?!!! Poslušal sem jih 20 let nazaj, pa jih še zdaj. In upam, da jih bom še 20 let.
Ne, ne bom te nikamor pošiljal. Prvič zato ker te ne poznam. Drugič pa imaš seveda povsem legitimno pravico do svojega mnenja.
Me pa res preseneča burna reakcija. Opciji sta dve, nekakšna frustracija, katere vzroka ne bi šel iskat, ali pa provokacija, ki se nadaljuje iz kakšnega drugega spletnega portala. ?

adelaide94

adelaide94 pravi, 7.04.2009 ob 14:42

K vragu pa škrat! Ne sezono, Oprah nisem gledel niti celo EPIZODO! ;)

ripmork pravi, 16.04.2009 ob 23:58

Ob branju tegale sem se bežno spomnil Jereza 97 in moje takratne jeze(bolje rečeno besa) nad Michaelom, ki je iz heroja (postopoma, takrat dokončno) postal moj antiheroj. Pa ne da bi hotel sedaj govorit čez MS-a (nočem kake kregarije ustvarit, jo je že na f1M dovolj:), le spomin na tiste, manj prijetne navijaške trenutke. Kot recimo frustracijo, ko je Miki odpovedal dirkalnik v zadnjem krogu VN Španije, ali pa ko je finec v Monzi neslavno prestavil v napačno prestavo in zletel iz šikane. Čar navijanja je da si navijač v dobrem in v slabem, tapravi navijač bo priznal napako, ne bo pa obupal. Lewis bi moral svojo vest poslušat – za Ayrtona dam roko v ogenj, da se tudi slučajno ne bi zlagal v škodo drugega dirkača. Bi raje dal odpoved v moštvu. Se je pa britanec pokesal, in mislim, da bi mu lahko mediji in FIA dali že mir(pa tega ne govorim kot navijač). Je že tako, da se za dobrim konjem vedno orenk kadi. @Polnočna bralka: tvoj komentar pa je tudi razlog, da pišem tole repliko. S svojim pisanjem me zelo spominjaš na eno ne ravno preveč priljubljeno znanko, katere najpogostejše besede so “ne razumem te”, sočno podkrepljene z posmehljivim, nesramnim, i-know-it-all tonom. Brez zamere, ampak odrasti bo treba:)

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave