VN Madžarske 2009
Objavljeno 26.07.2009 v Sezona F1 2009 | Komentiranje omogočeno

133471.jpg
Zadnjih dveh dirk nisem gledal. No, Nemčijo sem, a le četrt. Bilo mi je, kot da F1 ne bi spremljal že celo sezono. In tako sem se to popoldne tudi počutil – kot da gledam sezono 2008 in je bil začetek sezone 09 le nočna mora.

Ni kaj, lepo je videti Lewisa spet na najvišji stopnički. Priznam, nisem je pričakoval. Sicer se nisem bal za točke, potihem celo upal na stopničke, a da bo hitrejši od Red Bullov – tega nisem verjel. Sicer se Webber tokrat ni pretirano izkazal. Menim, da bi z boljšo taktiko in boljšim zapiranjem nemara lahko celo zmagal, a kljub temu je odpeljal dobro dirko. Vsaj glede na njegove najresnejše konkurente. Lewisa in Kimija sem pač ne prištevam.
Za srebrne itak mislim, da je bila to, podobno kot Monaco, proga, ki jim leži. Res so naredili napredek, a že na naslednji dirki bojo stopničke bolj oddaljene.
Neprijetno me je tokrat presenetil Brawn. Kljub višjim temperaturam spet zelo zadaj. Jenson je kar dobro odpeljal. S tistim prehitevanjem Nakadžime si je verjetno uspel zagotoviti ti dve točki. A če ne bo izboljšanja forma, ju lahko kar lepo pozabi. S takim nadaljevanjem prvaki ne bojo postali.
Ne morem verjet, kaj so spet stewarti ušpičili. Nič krivemu Fernandu so odvzeli nastop na domači dirki. Razen, če misli predčasno popihat k Ferrariju. Prostora je tam naenkrat dovolj.
Ja, to je res hudo, kar se je Felipeju zgodilo. Upam na čim manj posledic ter mu želim čim hitrejše okrevanje.
PS: Je bilo tudi fajn videt, da se je harmonija v McLarnu, kljub vsem težavam, ohranila.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave