Deja vu
Objavljeno 1.10.2009 v Dirkači F1 | Komentiranje omogočeno

Ja, tak občutek imam ob zadnjih dogodkih. Sicer ne ciljam na afero (katero po vrsti že?), pač pa na novo okrepitev Ferrarija.

Leta 95 je Jean Alesi zmagal na dirki za VN Kanade. Ker so takrat že krožile govorice, da bo pri scuderii naslednje leto dirkal Schumacher, se je Alesi najprej obrnil na Todta, ki je ta prestop zanikal. Še bolj očitno je to počel Luca di Montezemolo, ki je celo zatrdil, da bo govorice utišal z uradno objavo, češ da gre le za napačne domneve. Alesi je nato kontaktiral še Briatoreja, ki je potrdil prestop Schumacherja k rdečim, kar naj bi bilo potrjeno tudi že s podpisom pogodb.

No, govorice o prestopu Alonsa so bile živahne že več kot leto. In tokrat so se uresničile. Čeravno so jih glavni protagonisti še skoraj do zadnjega trenutka odločno zanikali. Da bo do tega prišlo je vsaj, po Kimijevi izjavi sodeč, bilo jasno že kar nekaj časa.

Po eni strani mi je Kimija žal. Finec je imel z rdečimi veljavno pogodbo še za naslednje leto. Le zakaj se je Luci tako mudili s tem, da pripelje Španca? Sedaj izgleda, kot da so Kimija brcnili iz moštva. A bo res prišel nazaj k srebrnim? Če me spomin ne vara je govoril, da je Ferrari moštvo, pri katerem bo tudi zaključil s svojo kariero F1 dirkača.

No, nekaj stvari je jasnih, večina prestopov pa se ima odkriti v prihodnjih dneh. Pravijo, da je sledeča slikovna napoved še kako verjetna:

 alonso-ferrari.png

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave