Sezona 2010
Objavljeno 15.03.2010 v Sezona 2010 | Komentiranje omogočeno

Pa je prišla. S štirimi prvaki, enem od njih celo s sedmimi naslovi. Mladi proti starejšim. Nove ekipe, pravila …

Slišati je bilo super, videti precej manj. Resda mi spomin malce šepa, a tako dolgočasne dirke ne pomnim. No, saj so bile, vsekakor, le da od prve enostavno pričakuješ nekaj več. Tistega tokrat ni bilo. Če Vettlu ne bi začel odpovedovati dirkalnik, še tistega malo dogajanja na stezi ne bi bili deležni.

Kljub prepovedi dolivanja goriva smo prava prehitevanja med dobitniki točk doživeli skozi bokse. Lewis je bil med njimi. Kot je bilo videno pozneje ga je napaka v prvem krogu stala precej, verjetno vsaj boja za drugo mesto. Kljub temu sem z uvrstitvijo kar zadovoljen. Kot je Schumacher dejal: Ferrari in Red Bull sta spredaj, nato sledita oba Mercedesa.

Ko sem že pri Michaelu. Tokrat se ni uresničil Bernijev strah o nervozi slednjega. Ta je vozil umirjeno kot v njegovih najboljših letih. Resda je takrat praviloma bil kake pol kroga pred ostalimi.

Nove ekipe pričakovano precej zadaj. Če ne drugega pa so za vsaj nekaj dogajanja poskrbeli. Ob tem mi je kar malce žal Senne. Sploh če pomislim, kakšno šanso bi bil imel lansko leto. Dvomim, da ga bo to sezono uspel kdo opaziti.

To je to! Razočaranje nad prvo dirko nazorno kaže tudi moja redkobesednost.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave