VN Turčije 2010
Objavljeno 31.05.2010 v Sezona 2010 & miks | Komentiranje omogočeno

No, takih dirk si želimo. Pa ne govorim tega samo zaradi končnega razpleta in prve zmage Lewisa letos. Dogajanja na stezi, predvsem v ospredju, je bilo precej. Končno vodilni ni pobegnil, res pa je, da Hamilton, kljub očitno hitrejšemu bolidu na določenih delih steze, ni uspel s prehitevanjem. V bolidu F1 torej niti približno ni zmogel ponoviti predstav, ki smo jih nekaj let nazaj bili deležni v GP2 prvenstvu.

Skratka, McLaren je po neumnosti Red Bulla prišel do dvojnega zmagoslavja. Če smo se pred začetkom sezone spraševali v kateri ekipi bo prej počilo jih je le malo stavilo na Red Bull. Ironično, pri njih je (dobesedno) najprej frčalo “perje” po zraku. Težko se je opredeliti za krivca, čeravno se bolj nagibam na Vetlovo stran. Mislim, da je prav, da mu Mark ni prepustil vodstva. Avstralec ima letos življensko priložnost, ki se mu verjetno ne bo več ponudila. Ja, če ni tehnika, pa sami poskrbijo, da ne uidejo v prvenstvu. Kar lahko se zgodi, da se jim bo primerila sezona “McLaren 2007″.

Lahko rečemo, da Vettla še dalje spremlja smola. Skoraj ironično ob tem je njegovo vraževerje. To s kovancem, se mi res zdi malce neumno. Se bojim, da zaradi svojega vraževerja že sam pritegne nase smolo. Če je kaj takega sploh možno.

Ja, Lewis je zmagal, čeprav ni kazal nekega hudega navdušenja. Po forumih so se pojavila ugibanja o razlogih. Dejal bi, da je zamenjal vzornika. Zaradi izjave Mansla, slednji ni več  med najožjimi, zato si je kot novega očitno moral izbrati Kimija.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Ime (obvezno)

e-poštni naslov (ne bo prikazan) (obvezno)

Spletna stran

Vaš komentar:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !


Išči

Kategorije

Povezave